2014. október 26., vasárnap

19.rész - "Ismerem őket"

Sziasztok!
Meghoztam a következő részt! Amint látjátok a dolgok lassan kezdenek
tisztázódni, aminek az oka is megvan, hiszen közeledünk a véghez.
Pontosan nem tudom, hogy hány rész van még hátra. Nem szeretném 
összecsapni, így nem tervezek előre. Ahogy írom majd rájövök, hogy
mikor van itt a vége. Mérhetetlenül hálás vagyok a 65 olvasónak, akik
követik a történetet, csak remélni tudom, hogy tetszik neki, hiszen csak
kevesen fejtitek ki véleményeiteket! Köszönöm a bíztatások és az olvasókat!
Jó olvasást!
Ölellek Titeket!

----------------------------------------------------------------------------------


  Még mindig nem tartom jó ötletnek Harry tervét, miszerint találkoznom kell a többiekkel is. Igazság szerint szeretnék, de félek attól, hogyan fognak majd reagálni az érkezésemre. Senkit sem ítélnék el, ha nem örülne nekem, hiszen megbántottam az egyik barátjukat. Én sem vagyok büszke rá, ha lehetne visszacsinálnám, de nem lehet... 
  - Még visszafordulhatunk. - suttogom halkan. - Harry nem tartom jó ötletnek ezt az egészet. Kérlek várjunk még pár napot. 
  - Am, három nap telt már el, hogy elmondtam nekik, nem fognak megölni és nem is haragudnak rád, semmi baj sem lesz. 
  - Honnan vagy benne ilyen biztos? - sóhajtom. 
  - Ismerem őket. - mosolyog rám nyugtatóan. - Tudom, hogy mikor szabad mit csinálnom, hogy minden rendben legyen, ne aggódj. 
  - Bízom benned. - motyogom. - Niallal, hogy vagytok?
  - Már eljutottunk addig, hogy köszönjön, mikor találkozunk. Tudom, hogy nem lesz könnyű menet, de minden rendben lesz egy kis idő elteltével. 
  - Utálom magam, hogy minden nekem köszönhető. - sóhajtok fel. - Ha nem jelentem volna meg az életetekben akkor most semmi probléma nem lenne köztetek. Te még mindig jegyes lennél, én pedig élném tovább az ismerkedős életem. 
  - De nem lennék boldog, nem érezném azt, amit most érzek. - állítja le a ház előtt a kocsit. 
  A fiúk tegnap úgy döntöttek, hogy elegük van a szállodából és visszaköltöztek a régi közös lakásukba. Megértem őket, hiszen ott senki sem zavarhatja őket, nem kell egész nap a rajongók sikítását hallgassák, hiszen a házuk előtt egy hatalmas kert található, amit őriznek.

***

  Feszülten várakozom a kanapén, mivel Harry szerint a többiek elmentek valahová. Azon sem lepődnék meg, ha tőlem menekülnének, bár szerinte ez nem így van. Viszont én már semmin sem lepődnék meg. Az elmúlt fél évben annyi minden történt velem, hogy ez már semmi sem lenne ahhoz képest. Minden lehető szabályom megszegtem és olyat tettem, amit megígértem magamnak még a legelején, hogy nem menekülök el, mégis megtettem. 
  A tekintetem egy pillanatra megállt az asztalon, ahol felfedeztem egy magazint, main én szerepeltem. Szemeim nagyra nyílnak és csak bámulom a rólam és Harryről készült képet, ami egyenesen egy Niallról és szintén rólam készült kép mellett virít. Idegesen veszem kezembe, majd olvasom el a címét: 'Amanda Williams két One Direction taggal is kavar egyszerre?'. Pár másodperc elteltével már az említett oldalon vagyok és a rólunk írt cikket olvasom.


Amanda Williams két One Direction taggal is kavar egyszerre?

  A napokban érkezett meg a híres One Direction, Londonba egy kisebb koncert miatt, ahol egyből el is csíptük őket, ám váratlan hír is ért minket, miszerint Amanda Williams is itt tartózkodik. 
  Amanda ismeretlen okok miatt tűnt el városából, amint kiderült Londonba menekült. Az okát sajnos még nem tudjuk, de már sokunk fejébe összeállt egy kép róla. Forrásaink szerint Amanda pár hónappal ezelőtt Niall Horan oldalán állt, ám a mostani képek nem ezt bizonyítják. Az elmúlt két napban rengeteg kép készült vele és Harry Styles-al. Senki sem tudja pontosan, mi van közöttük, de úgy tűnik, hogy Amanda a híres brit fiúbanda két tagjának is elrabolta szívét. Sokunkban felmerül az a kérdés, hogy mi történhetett, hiszen arról semmit sem lehetett olvasni, hogy szakítottak volna Niall-el, most mégis más fiúval látják őt?! Vajon lehetséges, hogy mindkettővel egyszerre volt együtt és ezért menekült el? A másik kérdés, aki mindenkit nagyon érdekel az nem más, mint Harry Styles eljegyzésének a felbontása! Éveken keresztül egy párt alkottak Nina Mccall-al, ám hírtelen mikor az esküvőt kezdték volna szervezni, amivel Amanda Williamst bízták meg, szétmentek. Vajon szakításuk okának köze van Amandához? Senki sem lepődne meg azon, ha Harry Stylesnak elrabolta volna a szívét a gyönyörű lány, hiszen mindenki ismeri a múltját. Az emberek lehet, hogy megpróbálják elfelejteni a múltjukat, de sosem változnak meg. Mindig bennük marad a régi énjük, ami üldözni fogja őket, amíg csak élnek. Vajon mit szól a kapcsolatukhoz Niall és a többiek? Rengeteg kérdés, amire csak a pár tudna válaszokat adni, reménykedjünk benne, hogy lesz esélyünk rá. 
  A rajongók is észrevették, hogy kicsit feszült a levegő Niall és Harry között, amire most meg is kapják a választ, hogy miért. Vajon mi lesz ennek a bonyolult kapcsolatnak a jövője és mi lesz a két baráttal?! Mindez kiderül majd a jövőben.

  Ezt nem tudom elhinni! Minden rólunk szól. A hírtelen ajtócsapódástól ijedten fordulok hátra, minek következtében felfedezem a többieket. A mosoly lefagyik az arcukról egyből, ahogy megpillantanak. Pár pillanatig csak bámuljuk egymást, majd Louis megköszörüli a torkát és elindul felém.
  - Hát hónapok elteltével téged is látni lehet. - áll meg előttem halvány mosollyal az arcán. Fogalmam sincs, hogy mit kéne csináljak, így csak állok előtte, míg ölelésbe nem húz. - Minden rendben lesz. - suttogja, hogy csak én halljam.
  - Na nekem ehhez semmi kedvem. - morogja Niall. - Szóljatok, ha majd lelépett, addig ne számítsatok a táraságomra.
  - Sajnálom, Niall. - szólalok meg hírtelen, elengedve Louist. - Nem akartam ezt. Tényleg nem ak...
  - Nem érdekel. - vág közbe dühösen. - Megtetted, változtatni már nem tudsz rajta, de én tudok könnyíteni a helyzeten úgy, hogy nem beszélek és nem is találkozom veled.
  - Lehet, hogy nem volt szép tőle, de ne csináld ezt Niall. - száll a védelmemre Liam. - Megbánta, amit tett nem látod rajta?
  - Nem érdekel Liam. - mordul rá.
  - Itt meg mi folyik? - jelenik meg Harry. - Sziasztok. - köszön a srácoknak, majd rám pillant és szomorúan elmosolyodik. - Mi történt? - néz körbe mikor felfedezi a fagyos környezetet.
  - El akarok innen menni. - suttogom. - Nem is kellett volna idejönnöm.
  - Ne fáradj, már itt sem vagyok. - fordul sarkon Niall és hagyja el a házat.
  Sejtettem, hogy ilyesmi fog történni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire kellemetlen lesz majd. Fura érzés volt itt állni egy szobában azokkal az emberekkel, akiket egyik napról a másikra hagytam magukra minden szó nélkül. Bár nem éreztem hogy dühösek lennének rám, hiszen Liam megvédett, de attól még mindig fura.
  - Azt hiszem lesz mit megbeszélnünk. - szólal meg Louis.
  - Kezdhetnénk ott, hogy miért kellett elmenekülnöd. - vágódik le a kanapéra Zayn. - Semmi értelme nem volt. Tudod nem bűn szerelmesnek lenni.
  - Aha. - nevetek fel fájdalmasan. - Mert tök normális dolog, hogyha egy olyan srác tetszik meg, aki el van jegyezve. Ahogy az is, hogy azért vagy nagy részben a másikkal, hogy bebizonyítsd magadnak, hogy nem érzel semmit sem iránta. - suttogom.
  - Nincs mit szégyellned Am. - mosolyodik el Liam. - Lehet, hogy nem szép, de mindannyian tudjuk, hogy a szívnek nem mi parancsolunk, hanem saját maga. ő dönti el, hogy kit enged be és kit nem.
  - Megmondtam neked, hogy nem lesz semmi baj, ugye? - mosolyog rám Harry.
  - Oké, lehet igazad van, de Niall még most is haragszik rám. - sóhajtok fel.
  - Adj neki időt, nem könnyű kihevernie a történteket, de sikerülni fog. - jelenti ki Lou. - Ismerjük és lehet most azt mutatja, hogy mennyire dühös rád, de ez nincs így csak fáj neki, hogy ezt tetted vele.
  - A cikk szerint két kapcsolatot is tönkretettem. - suttogom, mielőtt még átgondolhattam volna mit is mondok.
  - Egy szavukat se hidd el, Am! - vágja rá Harry. - Egyikünk életét sem tetted tönkre. Lehet, hogy felkavartad, de csak jó értelemben. Minden meglátod, hogy helyre fog jönni, csak egy kis idő kell még neki.
  Nehezen tudom elhinni, hogy egyikük sem neheztel rám annyira, mint számítottam volna rá. Bár látom, hogy kicsit feszültek, de nem menekülnek előlem, ami nagyon jól esik. Örülök, hogy próbálják elhitetni velem, hogy minden rendben, pedig tudjuk, hogy nincs így. Közel sincs minden rendben, de már annyiszor elmondták nekem az elmúlt órákban, hogy minden helyrejön majd, hogy én magam is kezdem elhinni. Minden okkal történik, ahogy ez is.
  - Jól vagy? - húz közelebb magához Harry.
  - Igen. - mosolygok rá. - Minden sokkal jobban sikerült, mint hittem.
  - Legközelebb legalább már hiszel nekem, ha azt mondom, hogy a srácok nem fognak megölni téged.
  - Reméljük legközelebb nem lesz semmi okuk ilyenre gondolni velem kapcsolatban. Elég galibát okoztam már így is. Nem kell még ennél is több.
  - Galibát csak akkor okoztál volna, ha nem jelensz meg az életünkben. - nyom egy csókot az ajkamra, amibe én belemosolygok. 

5 megjegyzés:

  1. Jaaajjjj de kis védelmező :) imadom xxx

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a fejezet, csak sajnos egy kicsit rövid!

    VálaszTörlés
  3. Drága!
    Még mindig imádom ahogyan írsz. Remélem a végén Niall megbékél.
    M.

    VálaszTörlés
  4. Sziaa!:) egy este alatt kiolvastam ugy, hogy nem birtam letenni! Alug vartam mar, hogy osszejojjenek Harry-vel. Mar csak az kell, hogy Niall is megbekeljen!:)

    VálaszTörlés
  5. Szia nagyon tetszik :) mikor lesz újrész? :)

    VálaszTörlés